Fotobehang is erg populair. Wie wil er nu niet een mooi en uniek behang in huis of kantoor? De keuze is groot: van jungle behang tot bloemenbehang, betonlook behang, hout behang of fotobehang van een eigen foto. Met fotobehang creëert u een geheel eigen sfeer en woonstijl. Een unieke uitstraling voor jaren woonplezier. Maar… hoe zit het met het onderhoud en de duurzaamheid van fotobehang? Bij ons Airtex fotobehang is dat goed voor elkaar.

Is fotobehang goed schoon te maken?

Airtex fotobehang is super sterk, krasvast en waterafstotend. Een afwasbaar fotobehang blijft lang mooi en fris. U kunt het fotobehang gewoon met een doekje schoonmaken. Ook verkleurt Airtex fotobehang niet, u heeft er dus jaren plezier van.

Brandwerend fotobehang

Ons mooie fotobehang is erg dik en niet van papier. Het is zelfs brandwerend! Niet alleen goed voor de sfeer dus, maar ook veilig.

Fotobehang op maat én naadloos

U kunt ons afwasbare en brandveilige fotobehang op maat bestellen. Het is bovendien naadloos wat het effect nóg mooier maakt. Wilt u het fotobehang niet zelf op de muur plakken? Dan hebben wij een plakservice voor u. In heel Nederland beschikbaar.

Kies nu uw Airtex fotobehang op maat

Kies hier jou fotobehang!