Is het tijd voor nieuw behang? In de slaapkamer, kinderkamer of babykamer? Denk dan eens aan fotobehang. Daarmee krijgt u snel en gemakkelijk een uniek effect. Airtex fotobehang is naadloos, kreukvrij, afwasbaar en brandveilig. Bovendien is het makkelijk aan te brengen én weer te verwijderen. Zelfs de keuken knapt er van op.

Behang slaapkamer
Is het tijd voor een nieuwe look voor uw slaapkamer? Denk dan eens aan een rustgevend bos fotobehang of bijvoorbeeld een marmer behang. Ook een bloemen behang haalt de ruimte prachtig op.

Behang kinderkamer
Kinderen groeien snel op. Om hun kinderkamer mee te laten groeien is fotobehang een uitstekende optie. Wat dacht u van een stoer jungle behang? Of een fotobehang van een eigen foto? Dierenbehang is ook vaak favoriet. Bijvoorbeeld fotobehang van een leeuw, een olifant of een paard. Met Airtex fotobehang verandert u de kinderkamer in een handomdraai! Of u laat dat doen door onze plakservice…

Behang babykamer
Is er een kleintje op komst en wilt u iets anders dan roze of blauw? Kies dan voor een stijlvol fotobehang. Bijvoorbeeld van een stadsgezicht of een mooi landschap. Wel zo leuk om tegen aan te kijken tijdens het voeden en verschonen! Airtex fotobehang is brandveilig en gemakkelijk schoon te maken. En altijd op maat van uw muur, ook als die wat kleiner is.

Kies nu uw Airtex fotobehang op maat
Bekijk hier al onze thema’s

Tags: