Met fotobehang creëert u in een handomdraai een prachtige nieuwe look in uw woonkamer.  Het is weer eens wat anders dan een wandje schilderen. Veel mensen zien er tegenop om zelf een muur met fotobehang te beplakken, maar ons Airtex fotobehang maakt dat heel gemakkelijk.

Makkelijk fotobehang
Airtex fotobehang is naadloos en gemakkelijk zelf aan te brengen. Het scheurt niet en met twee personen kunt u het eenvoudig zelf op de muur plakken. Omdat dit fotobehang uit één stuk bestaat, hoeft u niet heel precies de patronen aan elkaar te plakken. Dat maakt het fotobehangen veel gemakkelijker. U heeft ook geen behangtafel nodig. U smeert de muur in en plaatst dan met twee personen het Airtex fotobehang op de wand.

Mooi fotobehang
Airtex muur behang is in veel verschillende designs te verkrijgen. Bijvoorbeeld een dierenbehang of een bos behang. Of denk eens aan een stenen fotobehang of een schilderij behang. Ons fotobehang is nog een stapje mooier dan veel andere merken. Airtex is namelijk naadloos en kreukelvrij.

Fotobehang weer verwijderen?
Mocht u op een gegeven moment weer iets anders willen, dan is het verwijderen van Airtex fotobehang ook heel eenvoudig. Dit fotobehang is recyclebaar en dus beter voor het milieu.

Plakservice?
Ziet u het ondanks het gemak van Airtex toch niet zitten om zelf te behangen? Dan schakelt u onze plakservice in! Wij komen uw fotobehang op de muur plakken, in heel Nederland.

Kies nu uw Airtex fotobehang op maat

Bekijk hier de thema’s